Бившият световен номер 1 в мъжкия тенис Анди Родик не спести

...
Бившият световен номер 1 в мъжкия тенис Анди Родик не спести
Коментари Харесай

Легенда в тениса: Хората трябва да ценят всеки един удар на великото трио

Бившият международен номер 1 в мъжкия тенис Анди Родик не спести похвалите си по адрес на великата тройка Новак Джокович, Роджър Федерер и Рафаел Надал.
 Чичо Тони: Следващото потомство е некомпетентно да размени Надал, Федерер и Ноле
Американецът е един от тенисистите, които прелестно знаят какво е да се опитваш да бъдеш конкурентоспособен на триото, което продължава да господства в този спорт.

Родик приключи кариерата си през 2012 година. През 2003 на 21-я си рожден ден той побеждава Хуан Карлос Фереро на финала, печелейки Откритото състезание на Съединени американски щати и става номер 1 при мъжете.

Това е единствената му купа от Голям шлем, въпреки че доближава до край още 4 пъти – три пъти на " Уимбълдън " и още един път на Откритото състезание на Съединени американски щати. И четирите пъти губи от Роджър Федерер.

" Всеки желае да знае какво следва оттук насетне. В медийното пространство това е натурален блян да се гледа в бъдещето. Материалите се появяват за два часа, по-късно се случва ново събитие и остарялото се не помни.

Тенисът не прави разлика. Ще ми се хората да се любуват на този миг със сегашните играчи и върховете, които те усъвършенстват. Надявам се хората да оценят всеки един удар на тримата.

Бях като същински почитател на финала на " Уимбълдън " и крещях зад тв приемника. Стоях и се чудех какво ще създадат Джокович и Федерер, какви тактики ще изберат. Беше изключителна борба.

Новак да навлезе измежду Роджър и Рафа в най-силните им години. Това беше впечатляващо. Дълго време вниманието беше ориентирано към Роджър и Рафа, само че апропо Джокович към този момент е с 16 трофеи от Големия шлем. Не ми се желае хората да подценяват стореното от него. Дано хората го оценят ", сподели Родик.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР